Over Mama10tje

In het kort; Martine – 33 jaar – Kreeft – Moeder van 2 dochters – Partner van Frank – Wormerveer – Newborn fotografie – Passievol – Temperamentvol – Enthousiast – Impulsief – Gederven – Dromen – Vrolijk – Levensgenieter – Healthy Lifestyle.

Wat begin 2014 begon als een uitdaging, is inmiddels uitgegroeid tot een ware onderneming. Een bedrijf waar ik al mijn passie en liefde in kwijt kan. Werken met de allerkleinste is het meest bijzondere wat je ooit mag doen voor een nieuw gezin. Een nieuw kindje, een wonder der natuur, ze zijn maar zo kort klein/ Deze momenten moet je koesteren, vast leggen, om voor altijd te kunnen herinneren!

Naast de allerkleinste komen de iets grotere. Hoe groot of hoe klein jullie kindje ook is, het is en blijft jullie baby! Ook deze momenten wil je voor geen goud missen. De puurheid van jouw kindje, de manier waarop hij/ zij lacht, speelt en plezier maakt. Ik vang deze momenten voor jullie en maak hierbij gebruik van natuurlijk licht.

Mijn stijl van fotografie staat in het teken van licht, natuurlijk daglicht. Lichte kleuren en gebruik van pastel stoffen. Haarbandjes, one of a kind, mutsjes en props om ze desgewenst in te plaatsen. Ieder kindje heeft een eigen aura en wat bij de één leuk staat, kan de ander wellicht niet hebben. De kindjes laten bij binnenkomst hun eigen karaktertje zien en ik kan van daaruit direct opmaken wat het mooist bij hem of haar past.

Voor het poseren op de beanbag en het wrappen (inwikkelen/ inbakeren) vand e baby heb ik verschillende bootcamps/ workshops gevolgd. Veelal de online courses va Kelly Brown (Little Pieces Photography) uit Australië en de wrap courses van Robin Long (Robin Long Photography) Los Angeles, Oregon. Ik vind het belangrijk om te blijven investeren in mijn toekomst, mijn leerweg, om jullie zo een onvergetelijke maar bovenal veilige herinnering mee te geven!

Populaire berichten

Heb je een vraag?

Naam

E-mail *

Bericht *